Nowa płyta "Mam powód"

Miło nam poinformować o powstaniu nowej płyty Arciego „MAM POWÓD”. Arci pochodzi z ciepłej słonecznej Armenii, a obecnie - już od 20 lat - mieszka w Polsce. Na płycie usłyszymy dużo rasowego reggae przyprawionego słonecznymi melodyjnymi dźwiękami i z dobrym przekazem, trochę orientalnych klimatów w rytmie dancehall, trochę hip hopu i funky oraz dużo kobiecych wokali.

arci mam powod

Teledysk mocno w górę

Klip do kawałka "W tym rapie płynie prawda" zbliża się powoli do 20 tysięcy wyświetleń na kanale YouTube - dziękujemy za częste odwiedziny!

arci

Nadchodząca płyta

Najlepsze materiały na YouTubie

ARCI na YouTube

Zapraszamy na nasz kanał filmowy na YouTubie, znajdziecie tam teledyski, relacje z koncertów, gościnne występy z innymi artystami... jednym zdaniem - najlepszy materiał z naszym udziałem. Wszystko pod linkiem: http://www.youtube.com/user/ARCIproart

Podziękowania i pozdrowienia - Mazury

Serdecznie dziękujemy wszystkim, za przybycie na koncert w Giżycku! Było nam bardzo miło zagościć u Was. Mamy nadzieję, że w lato przyjedziemy ponownie i damy mega występ w "Muszli Koncertowej". Pozdrawiamy również gorąco chłopaków z Zakładu Karnego w Kętrzynie, z ogromną przyjemnością odwiedzimy Was raz jeszcze!

Facebook - czy dojdziemy do tysiąca?

Nasz profil na Facebooku ma już prawie 700 znajomych - do końca roku mamy zamiar zwiększyć tę liczbę do 1000 osób! Odwiedzajcie nas często, zawsze znajdziecie tam świeży materiał: filmy, zdjęcia, najnowsze informacje... Zapraszamy Was gorąco.

Idziemy w górę!

Jesteśmy w pierwszej dwudziestce zespołów „Listy z mocą!" - dzięki Waszym głosom - debiutujemy na osiemnastym miejscu :)

III Album

Trwają prace nad nowym krążkiem. Wypełnią go wspaniali goście z Polski oraz zagranicy.

Nie lura a kultura

Już za kilka dni (30.09) w Wiśle na scenie zagrają: TGD, MateO, Royal Rap, Broken Reed...i oczywiście nas również nie może tam zabraknąć!

Arci i Elohim razem na scenie

Już w tę niedzielę zagramy wspólnie z naszymi przyjaciółmi  na festiwalu w Ciężkowicach, na który bardzo serdecznie Was zapraszamy. Będzie to nasz pierwszy wspólny występ w tym roku z Elohimem.

Trasa zakończona

Wczoraj wróciliśmy z kilkudniowej trasy koncertowej obejmującej Polskę i Niemcy. Zagraliśmy na trzech festiwalach w Broczynie, Krogis i Andrychowie.

trasa koncertowa

Escape the Rat Cage Festival

Festiwal u naszych sąsiadów za Odry coraz bliżej. Zagramy w sobotę o 18:10 (20.08); szykuje się niezapomniana impreza z udziałem kilkunastu zespołów z różnych stron świata.

Nowa płyta

Arci rozpoczyna prace nad nowym albumem - to już jego trzeci krążek - płyta będzie bardzo konkretna i różnorodna. Znajdzie się na niej kilku ciekawych gości, dużo kobiecych wokali i oczywiście mocny głos Arciego z konkretnym przekazem.

Campo Bosko

Zostaliśmy zaproszeni na jeden z najbardziej znanych i najstarszych festiwali w Polsce - Campo Bosko.

jp